В последните години вертикалното озеленяване, както у нас така и по света добива особено голяма популярност. Хората измислят най – различни начини за изграждане на вертикални градини, който могат да са разположени както у дома и в офиса, така и на вън. Предимствата на такъв тип озеленяване е не само, това че внася уют, но също така прочиства и овлажнява въздуха, което става неусетно, докато пишете, четете, гледате телевизия или сте в социалните мрежи.

Днес ще ви покажем вертикална градина, която може да представлява интерес както за любителите кулинари, така и за професионалистите. Най-вероятно ви е омръзнало все да търсите свежи подправки от магазина или да събирате най-различни саксии на терасата, с цел да се представите блестящо на кулинарният подиум.

Е …. Вертикални градини ЕООД ви предлага градина от подправки, която не само изглежда добре и ще стой прекрасно във вашият интериор, но и не отнема от вашето време за поддръжка , а единственото, което правите е да си взимате от природата, намираща се точно във вашата кухня. Това е едно лесно и иновативно решение за получаването на една отлична оценка в кулинарията.

Относно това, какви подправки ще има във вашата вертикална градина и как ще изглежда тя, зависи единствено от вас и вашите нужди и изисквания. Големината също е определена единствено от ваша страна. Разбира се помощ в поддръжката, изграждането и решението за всичко можете да получите от нашите любезни специалисти. А това, което ние искаме е Вие да се чувствате комфортно и на ниво при изпълнението на вашия кулинарен шедьовър.