Вертикални Градини ЕООД – София
адрес: гр. София, ул. Казбек №28
Пон-Пет: 08:00 - 17:00

Ние сме „Вертикални Градини“ ЕООД

Вертикални градини ЕООД в фирма с над 10-годишен опит в областта на озеленяването и всяка една съпътстваща го дейност. Нашият екип се състой от висококвалифицирани специалисти, способни да превърнат всяка мечтана градина в реалност. Ние вярваме, че в реализацията на всеки проект трябва да се вложи уникален подход, различен поглед и най-важното – клиентът да бъде активен участник в него от началото до самия му край! Според нас, именно това е ключът към реализираните проекти, доволните клиенти и прекрасните градини.

СВЪРЖИ СЕ С НАС

 

(Раздвижи стрелката по средата за да видиш проекта преди и сега.)

2005
Поставихме началото
Преди почти 2 десетилетия, поставихме началото на Вертикални градини, с екип от 2-ма човека. В последствие към нас се присъединиха още специалисти и започнахме да се разрастваме.

2008
Втора локация
Работата ни спореше, поръчките валяха и така отворихме втория си офис в град София. Той стартира със самостоятелен екип от 5-тима души.

2015
Общо 8 признания
За 10 години работа, получихме много признания от най-големите доставчици в областта на озеленяването, строителството, напоителните системи. Към днешна дата, ние продължаваме да работим с тях и техните висококачествени материали.

Дългогодишни партньори

С дългогодишния си опит в индустрията и с високия поддържан стандарт на работа, нашата фирма
е изградила доверието на най-влиятелните компании в бранша.

rila-70x  oasebw-70xpalaplastbw-70x    meyer_logobw-70x

aquastartbw-70x  hunterbw-70x  irritec-1-70x

Главен екип

Христо

ОСНОВАТЕЛ

"За мен вертикалните градини, озеленяването и изграждането на дворови пространства не е просто работа,  истинска страст! Чувството, което изпитваш, знаейки че си създал си една градина, точно такава, каквато клиентът си я е представял не може да се сравни с нищо друго. За мен няма по-голяма награда от доволния клиент. Сбъдването и на най-смелите мечти е основна цел на целия екип на Вертикални Градини ЕООД."

Петя

ПРОЕКТАНТ

"Работя с Вертикални Градини ЕООД от самото създаване на компанията. До сега съм участвала в изпълнението както на интериорни, така и на екстериорни проекти с различна сложност. С радост ще превърна всяка една ваша необикновенна идея реалност."

Марин

ОЗЕЛЕНИТЕЛ

"Във Вертинкални градини ЕООД винаги държим да използваме нашата доказана формула, тествана през годините за максимално развитие на растителността. В същото време, се стремим максимално да намалим разходите за отглеждането на растенията. Вярвам, че именно с това печелим доверието на клиентите си те и продължават да работят с нас още години напред."

+ Поекта
% Доволни Клиенти
м2 Изградени Площи
+ Работника

Сертификати

Microsoft Word - Certificate 031 Vertikalni Gradini.doc 

aquastart